Co tě nezabije, tím se posilni!

Skořicové lívance

18. června 2014 v 18:58 | Sim |  Sladká klasika
Ingredience: 4 vejce
50g hladké mouky
50ml mléka
20-30g cukru
skořicový cukr (skořice)

Příprava: Smíchejte dohromady všechny ingredience. Není nutné oddělovat bílky a žloutky. Cukr a skořici přidávejte podle chuti (hlavně pokud používáte skořicový cukr, aby lívance nebyly přeslazené). Nakonec nalijte těsto do lívanečníku. Nikdy nemějte jednotlivé prohlubně na lívance příliš plné, jinak se lívance z jedné strany spálí a druhé budou neupečené.
Lívance smažte 1-2 min z každé strany na středním ohni.
Po usmažení podávejte s marmeládou, čokoládou nebo samotné, prostě tak jak to máte rádi.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama